Samsung Forum

Tip voor een goede telefoon reparatie in Delft

Mijn vriend liet gister zijn telefoon tijdens het werk vallen waardoor er een barst in zijn scherm was gekomen.Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar telefoon reparatie Delft om een goede telefoon zaak bij ons in de buurt te vinden.

Scherp geprijsde reparaties bij telgefixt

Toen we op het internet op zoek gingen naar telefoon reparatie Delft kregen we erg veel zoekresultaten van verschillenden telefoonzaken bij ons in de buurt. De website van Telgefixt sprak ons het meeste aan omdat de website erg overzichtelijk is en er is erg veel informatie over het bedrijf op de website te vinden. Ook staat er op de website onder andere vermeld dat het bedrijf scherp prijzen hanteert voor de reparaties die zij uitvoeren. Dit sprak ons allebei erg aan waardoor we besloten om de telefoon van mijn vriend bij Telgefixt te laten maken.

Een zeer voordelige reparatie

In de winkel werden we erg vriendelijk ontvangen en we konden in de winkel wachten terwijl de telefoon van mijn vriend werd gemaakt. Een half uurtje later was zijn telefoon al klaar en het bedrijf hanteerde een erg scherpe prijs voor de reparatie. Daarom zijn we ook erg tevreden over Telgefixt en raden het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is aan een goede telefoon zaak in Delft.