Samsung Forum

Tip voor en gedoe gsm reparatie in Amersfoort

Mijn opa had gister zijn gsm laten vallen waardoor deze niet meer aanging. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar gsm reparatie Amersfoort om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. 

Zeer veel gsm zaken in Amersfoort

Toen we op het internet zoek gingen naar gsm reparatie Amersfoort kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende telefoonzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken waken we uiteindelijk terecht op de website van Fixpunt. De website is erg goed en zeer overzichtelijk. Ook is er erg veel informatie over het bedrijf op de website te vinden. De informatie sprak mij en mijn opa erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen.

iphone

Zeer snel en vriendelijk geholpen door en van de monteurs

We werden in de winkel al erg snel en vriendelijk geholpen door een van de monteurs van de Fixpunt. De gsm van mijn opa was al erg snel en voor een voordelige prijs gemaakt. Daarom zijn we ook erg tevreden over het bedrijf.